2013

Godt nytt år til leserne mine og alle som har gjort 2013 til et herlig år! Let's make 2014 amazing.

JULEBORD

FØRJULSTID

Ah, endelig er det juleferie! Og selv om den vakre snøen på disse bildene smeltet vekk alt for tidlig, så har julestemningen virkelig begynt å komme.

SUR LA PLAGE

EN VACANCES EN FRANCEÅh, jeg savner allerede tiden med disse to fantastiske jentene i Frankrike. Marte, Martine og jeg har tilbrakt en uke i nydelige Haute de Cagnes, hvor vi har badet i Middelhavet, spist baguette og snakket fransk. Hver dag! Etter denne supre turen er jeg nå klar for masse sommerkurs i dans, frem til skolen begynner igjen om under en måned. La vie est magnifique!

LIFE IS FANTASTIC

Wohoo! Jeg er endelig ferdig med alt som heter eksamen og andre vurderingssituasjoner, og nå kan livet starte igjen. Det passer perfekt, for været er helt fantastisk om dagen!

1. Parktur i solen // 2. Pus i hagen // 3. Banner over Oslo S // 4. Lærerens terte i siste fransktime // 5. Syriner i Tonjes hår

I'M ALIVE

... Just so you know. Jeg vil egentlig blogge altså, jeg bare ikke tid! Så her er en liten oppdatering, for de som fortsatt er interessert i hva jeg driver med her i Oslo. I forrige uke var jeg med på flash mob i Karl Johan! Ooog, jeg ble intervjuet av Dagsrevyen... Haha, my 5 seconds of fame!

 På skolen har det vært mye tentamener og andre vurderingsituasjoner i det siste! Nå er det heldigvis ikke så veldig mye igjen, kun tre dansetentamner, to andre dansevurderinger, en matteprøve, munlig- og skriftlig eksamen, samfunnsfagsfremføring, geografiprøve og franskprøve. Oi, det var visst litt mye likevel, det. Jeg får vel bare prøve å holde ut.

FLINK TIL Å BLOGGE

Eller ikke. Takk til dere som fortsatt titter innom bloggen! Synes det er ganske utrolig at jeg har lesere i det hele tatt, så sjelden som jeg blogger. Det skjer mye om dagen, that's why! Dagene går med til skole, lekser og øve til prøver, dansevurderinger og fremføringer. Og så tar jeg klasser med Subjazz på kvelden, et par ganger i uka på KHiO. Det er helt fantastisk!! 

I dag har vi sett to forestillinger! Først Tabanka Crew i Operaen, og så dro noen av oss på KHiO-forestillling på kvelden. Fiiin dag :)

      

FIN ONSDAG


Bare litt kaldt...


Slækk gjeng!

<3

FIN HØSTFERIE

Da var høstferien over allerede! Den var virkelig etterlengtet. Men nå er jeg klar for masse dans! Her er noe av det jeg har drevet med siden sist:

 

... danset litt rundtomkring


... spist pappas hjemmebakte boller

... sett min talentfulle lillesøster løpe kjempefort på idrettsstevne!

... vært kreativ

... kost meg i den deilige høstsola

 

Håper alle har hatt en superduper ferie!

HAPPY DAYS

Bilder fra skolen denne uka. Looove my crazy class <3

MY NEW CRIB

"New". Hehee, har vel egentlig bodd her i to uker nå da, men. Bedre sent enn aldri! Og ja, den hunden er ekte. Min samboer Miriam har nemlig to supersøte hunder, så vi er egentlig et kollektiv på fire. Her er lille Pia som er veldig glad i å ligge på sengen min.

HEADER-FAIL

Bilder fra jazzklassen i dag + ett fra etter skolen. Som dere kanskje har lagt merke til har headeren min på mystisk vis forsvunnet, så nå har jeg satt inn en veldig midlertidig en i mellomtiden. Min kule designer Catharina skal hjelpe meg, så dere slipper denne utrolig irriterende siden. Jeg har nemlig mange bilder jeg vil legge ut! Stay tuuuuuned

T.G.I.F

Denne uken har vært utrolig stressende med ballettentamen, matteprøver og franskfremføring. Veeeldig deilig med helg nå. Etter skolen i dag koste vi oss på Friday's i anledning Ida og Martes 17-årsdag. Superkoselig!

Akwaaaard..!

L.O.V.E

1 DAG I 1MD

"Ikke se i kameraet nå, bare vær helt naturlige"

"Hade."

SOMMER

Været nå er helt fantastisk! Håper det holder leeenge. I dag dro vi til Frognerparken etter skolen. Endelig sommer.

APRIL IS A PROMISE THAT MAY IS BOUND TO COME

Må igjen bare beklage den ekstremt sjeldne bloggingen min. Har tatt så altfor lite bilder i det siste! Skal sørge for å ha kamera ladet og med meg fremover.

KEEP CALM

Tumblr_lk0ceclwza1qh4b54o1_500_large

<3

FERIE

... er sykt digg. Så må bare beklage at jeg ikke har blogget på lenge! Det er så deilig å ikke ha noe å stresse med i ferien, bare slappe av og sove ut. Tror hele klassen min trenger det, vi har nemlig en uvane med å sove i timen.

Nå skal jeg ut og kose meg i sola! Nyt ferien alle sammen :-)

SKOLE

Når vi ikke har dans er alle (som ikke sover i timen) ganske rastløse. Da blir det mange flotte bilder! Eller ikke. Dette var et utvalg fra i dag. Veldig spennende og ikke random i det hele tatt.

LOVE

Foto: Catharina <3

SJOKOLADEFRI

Selma og jeg har sjokoladefri i to uker nå. Det høres kanskje lite ut, men det er faktisk ekstremt vanskelig når man går i en klasse hvor det er mye sjokoladespising for å få opp blodsukkeret raskt etter dansingen. I dag var dag 2. Ønsk oss lykke til videre!

Chiller på kjukkasen da.

BLACK BOX UKA

Nå er Black Box-uka endelig igang! Vi hadde de første sceneprøvene i teateret i dag. Har tatt masse bilder og filmet, men kan ikke avsløre noe før forestillingene! Så det blir et litt random bilde fra skolen i dag i stedet.

Sove <3

DRAMA

Dere aner ikke hvor digg det er med helg nå. Med mindre du går i 1MD da. Jeg er totalt utslitt etter en uke med workshop, dramaprosjekt, nynorskskriveøkt, franskprøve og naturfagsfremføring, i tillegg til engelskprosjekt og innstudering.

Nå skal jeg slappe av og lade opp til den uka som garantert blir den morsomste på skolen hittil, nemlig Black Box-uka!

CENTER STAGE

Hei! Som dere sikkert ser har jeg fått nytt design. Takk til Catharina, min fine dansevenninne fra Halden! Sjekk ut bloggen hennes her. I dag har Aina og jeg sett på Center Stage og drukket hjemmelaget sjokolademilkshake. Den ble veeeldig god, men oppskriften er dessverre hemmelig. Hihi.

Kos dere med den beste scenen fra filmen!

MYE Å GJØRE

Det er så mye å gjøre om dagen, må bare beklage at jeg aldri blogger! Har rett og slett ikke tid. Neste uke lover jeg å blogge igjen, da skjer det ikke så alt for mye på skolen. Uansett! Her er noen bilder fra mandag.

ÅRET 2011

Siden 2011 snart er ferdig tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med bilder av små og store minner fra året som har gått! 2011 har nok vært det desidert mest spennende året for meg hittil.

Jeg danset på Nyttårskonsertene...

... Dansens Dag 2011...... og Halden Kulturråds årsmøte...

Livet gikk sin vante gang i klasse 10D...

Vi gikk i 17. maitog...

Vi startet med øvinger til operaen "Carmen"...... som senere ble en uforglemmelig forestilling...

Vi danset på Halden Ballettskoles årlige sommerforestilling...

Vi feiret at 10 år med grunnskole var ferdig...

Så startet sommerferien...

Jeg dro på Dance Explosion og ble kjent med noen helt supre folk...

Vi dro til Danmark...

Og da var ferien over startet jeg endelig på Fagerborg...

Med verdens beste klasse!

Ønsker alle sammen et fantastisk nytt år!

JULEFERIE

DET ER JULEFERIE! Sykt deilig. Og rart! Jeg gjentar meg selv nå, men dette halvåret har gått helt sykt fort.

På tirsdag var det juleball! Det var på Wallmans Salonger i Oslo. Nesten hele klassen var med, så det var kjempekoselig! Har ingen bilder fra ballet, men har et par fra da vi ordnet oss hos Aina.

Nå skal jeg bare slappe av hjemme hele julen, og lade opp til et nytt skolehalvår. Ønsker alle sammen en herlig jul!

TIDEN FLYR

Det er sykt hvor fort de siste månedene har gått. Tenk at det har gått et halvt skoleår siden jeg flyttet til Oslo.

Det føles som om det var i går jeg møtte opp her sammen med resten av den fantastiske gjengen jeg går i klasse med, for å gå på den landsdekkende ballettlinjen. Ååå, som jeg har kost meg!

Og like lenge siden var det jeg flyttet inn med disse to supre jentene.

Og hang opp tåspisskoene mine på det nye rommet mitt.

Dette halvåret har vært helt fantastisk! Jeg er så utrolig takknemlig! Tusen takk til alle dere som har gjort at jeg ikke har angret et sekund på at jeg tok det valget jeg tok.

LOVE.

CHILL HELG I HALDEN

Denne helgen tok jeg med min kjære venninne og klassekamerat Aina hjem til Halden.

På lørdag dro vi på Nordby og shoppet julegaver. Og maaasse godis som vi koste oss med mens vi så på Love Actually. Vi rakk også å dra i teateret og se på andre akt av Hakkebakkeskogen som mine supre dansevenner fra Halden var med på. Savner å være med i Juleselskapet!

I dag gikk vi en veldig kort tur for å ta bilder. Det var litt for kaldt ute, så vi dro heller hjem for å synge Singstar.

Superduperkoselig helg som må gjentas!

SØKER 3 KJEKKASER!

Ta kontakt!

XOXO Mariken, Aurora og Aina

PANNEKAKER

Jeg er en dårlig blogger. Hvis man ser på "idealet" da. Jeg blogger så sjeldent, for jeg har såå mye å gjøre, men det er jeg egentlig veldig glad for.
I går hadde jeg middagsgjest! Aina var med hjem, og vi lagde pannekaker. Det var utrolig godt, selv om det ikke var heeelt hjemmelaget da. Pose funker bra!

I dag var Aina, Selma og jeg hos en fotograf og tok dansebilder! Det var utrolig gøy, og vi skal dit flere ganger. Dere får bilder etter hvert!

TILBAKE I OSLO

Da var høstferien over, gitt! Jeg har kost meg masse i Halden, slappet av og truffet folk jeg savner. Nå er det tilbake til hverdagen med maaasse dansing sammen med supre klassekamerater. Det er ikke meg imot! Men vi har også maaasse prøver og innleveringer fremover, så det blir antakeligvis enda mindre blogging enn vanlig. Hvis det er mulig...

Se så flink jeg er (egentlig ikke) som har tatt frem naturfagsboka på en søndag for å jobbe med innlevering.

Håper dere har hatt en like bra ferie som meg!

HØSTFERIE ALLEREDE

Det er høstferie. Allerede!! Perioden mellom sommerferie og høstferie har aldri gått så fort før, jeg hadde faktisk glemt hele greia med høstferie. Jeg koser meg sånn på skolen, hver uke går så utrolig fort! Jeg gleder meg faktisk til hver eneste skoledag! Vi danser hver dag bortsett fra tirsdag, og da har vi både kor og drama, noe som er sykt gøy. Og når vi har de "vanlige" fagene trøster jeg meg bare med at "det er verdt det". Dessuten har jeg verdens beste klasse, så det blir ikke kjedelig uansett.

Denne uka har noen av oss vært med og danset i gatene for Rosa Sløyfeaksjonen 2011. Vi gikk rundt med en boomblaster som vi satt ned midt på gata og begynte å danse og gi ut flyers. Det var litt kleint i starten, men det gikk bedre etter hvert. Vi skal ha for innsatsen!

  
  

Nå skal jeg nyte høstferien ved å slappe av, sove ut og bare være hjemme i Halden :)

KOSELIG PARKTUR

I dag besto skoledagen bare av et 20 minutters langt inntaksmøte med kontaktlæreren. Vi i klassen bestemte oss derfor for å dra på tur i parken! Det var ikke alle som fikk vært med, så vi må gjøre noe lignende igjen om ikke så lenge. Vi spiste, snakket og hadde navneleker, så nå kjenner vi hverandre litt bedre!

HVOR ER'U BOR HEN'AAAAA?

Ah, la meg ta deg med til Oslooooooo! Nå har jeg endelig kommet ordentlig på plass i leiligheten! Jeg har fått inn de viktigste tingene, resten tar jeg med om en uke. Jeg bor sammen med Camilla og Emilie, to kjempesøte jenter som begynner i 3. klasse på ballettlinjen! Her bor vi:

I dag var første skoledag! Alle førsteklassingene skulle møte kl 9 i musikksalen. Ute i skolegården ble vi møtt av en dansende "velkomstkomité". Det var fadderne fra andreklasse som hadde møtt opp tidlig for å ta oss ønske oss velkommen og gi oss applaus når vi gikk inn.

Etterpå ble vi delt inn i klasser! Ballettlinjen og danselinjen er slått sammen til én klasse, slik at vi har alle fag unntatt dansing sammen. Førsteinntrykket mitt av skolen er kjempebra, og jeg gleder meg til å gå der videre!

FIN DAG

I går var jeg opptatt med å le meg i hjel sammen med Anniken. Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, så det var utrolig koselig! 

FLYTTE UT? JEG?

Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg kom inn! Tror ikke det helt har gått opp for meg ennå, at jeg skal flytte alene til Oslo. For å studere dans! Det som har vært drømmen siden jeg var liten! Det er helt fantastisk, selv om jeg vet at jeg kommer til å savne alt og alle helt sykt.

Jeg kommer til å savne familie, venner, dansevenninner, ballettskolen, den forrige klassen min, rommet mitt, katten min, hagen, og selve byen. Men jeg kommer til å dra hjem ofte, det er tross alt bare 2 timer med tog! Og feriene blir nok tilbrakt hjemme.


Denne ballettsalen har jeg danset i siden jeg var 3 år...

Nå er jeg utrolig spent på hvem jeg kommer i klasse med! Siden vi var så mange på opptaksprøve, og man hele tiden måtte konsentrere seg om seg selv, rakk man ikke å få ordentlig inntrykk av hverandre. 

PS: Hvis noen har/ vet om noen som har en leilighet i Oslo til utleie er det bare å si ifra!

16/06/11 - UPDATE

Vi er ferdige med "Carmen" nå, noe som er utrolig trist i grunn! Jeg var på festningen i går, og det var et trist syn jeg fikk se der: Carmenkulissene bli revet ned til fordel for Allsang på Grensen. Men vi hadde det hvertfall utrolig gøy under hele prossessen, og jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske følelsen av at 4000 publikumere gir deg stående applaus. Ubeskrivelig!


Danserne sammen den fantastiske solisten Marianne E. Andersen

På skolen er det bare kos fremover! I dag hadde vi muntlig eksamen, og vi har nå gjort vår aller siste innsats på Rødsberg Ungdomsskole. Helt utrolig hvor fort disse 3 årene har gått. I morgen skal vi rydde, på mandag er det Lisebergtur, og på tirsdag er det vitnemålsutdeling! Etter det er det sommerferie, og under en måned til vi får vite hvor vi har kommet inn på videregående!


Kommer til å savne fiine klassen min :)

I morgen fyller jeg 16 år, og da får jeg mine fantastiske dansejenter på besøk! Gleder meg utrolig mye, vi har det alltid så gøy når vi er sammen. Og ikke nok med det! På lørdag skal vi på danse-photoshoot i Fredrikstad, etterfulgt av at Pernille skal feire sin bursdag, så det blir to dansebursdager etter hverandre. Herlig!


Bilde fra fjorårets superkoselige dansebursdag<3FORSIDEN

Kontakt


auhau95@gmail.com

Arkiv


August 2014
Juni 2014
Mars 2014
Februar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013

Kategorier


Blogg
Dans
Foto
Hverdag
Litt av hvert
Musikk
Om meg
Skole

Lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design


Ida Wisth og Catharina

hits