TØYING PÅ G

<3

SJOKOLADEFRI

Selma og jeg har sjokoladefri i to uker nå. Det høres kanskje lite ut, men det er faktisk ekstremt vanskelig når man går i en klasse hvor det er mye sjokoladespising for å få opp blodsukkeret raskt etter dansingen. I dag var dag 2. Ønsk oss lykke til videre!

Chiller på kjukkasen da.

HELT NORMALT

Da er vinterferien er over og skolen igang igjen!
I dag hadde vi KROM-workshop (kropp i rom) de to siste øktene på skolen. Vi lagde våre egne "rom" med teip i musikksalen, det så ut som et spindelvev til slutt. Så hadde vi en slags impro-øvelse med disse begrensningene.

Og bare for å ha sagt det; dette er en helt normal skoledag på fagga.

VIDEO: BLACK BOX 2012

KOS

Black Box er utrolig koselig! Alle danseelevene får vært sammen og blitt bedre kjent, på tvers av trinnene.

Nå er det kun tre forestillinger igjen, løp og kjøp billetter!

BLACK BOX UKA

Nå er Black Box-uka endelig igang! Vi hadde de første sceneprøvene i teateret i dag. Har tatt masse bilder og filmet, men kan ikke avsløre noe før forestillingene! Så det blir et litt random bilde fra skolen i dag i stedet.

Sove <3

OSLO WEEKEND

Denne helgen er jeg i Oslo for Black Box-innstudering! Det er ikke før i morgen, så nå skal jeg til min superfine klassevenninne Selma for overnatting. Til uken lover jeg massevis av bilder og oppdateringer fra Black Box. Stay tuned!

DRAMA

Dere aner ikke hvor digg det er med helg nå. Med mindre du går i 1MD da. Jeg er totalt utslitt etter en uke med workshop, dramaprosjekt, nynorskskriveøkt, franskprøve og naturfagsfremføring, i tillegg til engelskprosjekt og innstudering.

Nå skal jeg slappe av og lade opp til den uka som garantert blir den morsomste på skolen hittil, nemlig Black Box-uka!FORSIDEN

Kontakt


auhau95@gmail.com

Arkiv


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

Kategorier


Blogg
Dans
Foto
Hverdag
Kosthold/ trening
Litt av hvert
Musikk
Om meg
Skole

Lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design


Ida Wisth og Catharina

hits