WAKE UP

Like før sommerferien hadde vi et komposisjonsprosjekt i jazz! Vi skulle lage en koreografi basert på tyngdekraft og pust. Amanda og jeg endte opp med en dans hvor vi er én og samme person! Dansen handler om en som har gitt opp, og må ta seg selv i nakken for å komme seg videre. En slags indre konflikt. Veldig dypt. Her fra visningsklassen vår forrige mandag.

Hvis jeg får redigeringsprogrammet mitt til å fungere igjen får dere snart video fra resten av visningsklassen!

SWEET SEVENTEEN x2

I går feiret Mariken og jeg bursdagen vår sammen med klassen! Ballonger, kake, grilling, musikk, sol og såpebobler. Superkoselig!

SELMA 17 ÅR

I går feiret vi Selmas 17-årsdag med overnatting! Hun tok oss med hjem til det nydelige huset sitt i Gan, hvor vi har spist taco, kake og is, sett 3 filmer og ledd masse.

Trøtte og fineeee :)

T.G.I.F

Denne uken har vært utrolig stressende med ballettentamen, matteprøver og franskfremføring. Veeeldig deilig med helg nå. Etter skolen i dag koste vi oss på Friday's i anledning Ida og Martes 17-årsdag. Superkoselig!

Akwaaaard..!

BALLETTENTAMEN

I dag hadde vi ballettentamen! Nummerlapper og alt mulig, fordi sensoren ikke kunne navnene våre. Fikk litt flashback til audition. Uansett, vi kom vel forberedt til tentamen, bare se hva vi bedrev gårsdagen med!

 

Tusen takk til Mariken for video!

L.O.V.E

1 DAG I 1MD

"Ikke se i kameraet nå, bare vær helt naturlige"

"Hade."FORSIDEN

Kontakt


auhau95@gmail.com

Arkiv


August 2014
Juni 2014
Mars 2014
Februar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013

Kategorier


Blogg
Dans
Foto
Hverdag
Litt av hvert
Musikk
Om meg
Skole

Lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design


Ida Wisth og Catharina

hits