INSTA

          

          

          

Instagram er definitift min favoritt-app. Følg meg gjerne! @theauroralouise :)

TIVOLI PERFORMANCE

Seminarets store høydepunkt var nok "Tivoli Performance" den siste dagen. Vi viste et utdrag av hva vi hadde gjort i Pointe Class, Pas de Deux, Bournonville School, Modern Repertory og Jazz Repertory. Til slutt hadde vi et stort fellesnummer til "I Wanna Dance With Somebody" som en hyllest til Whitney Houston. Har dessverre ikke bilde av den fantastiske avslutningsposeringen vår. Tror det hele ble en vellykket avrunding på et supert seminar!

BARTHOLIN 2012

Mine tre uker på Det Kongelige Teater var helt fantastiske! 6 dager i uken danset vi i 6 timer. Det var hardt, men utrolig lærerikt.

AWESOME RØD MANN MED TUTU

I løpet av de tre siste ukene mine i København ble jeg kjent med noen supre jenter. Blant annet min søte romkamerat Iida fra Estland som her tar vår daglige spasertur til teateret. Sjekk gjerne ut bloggen hennes her! (den er på estisk, altså)

Iida og meg med Maria fra Danmark og Gwyneth fra New Hampshire.

Den siste dagen på seminaret hadde vi forestilling på Tivoli! Pictures coming soon :)

FØRSTE UGE I KØBENHAVN

Den første uken i København nøt jeg med familien! Shopping, god mat, tivoli, fint vær og masse is. Kanskje min eneste ordentlige "ferieuke", men den var helt perfekt.

I'M BACK

Etter aaalt for lenge uten blogging er jeg endelig tilbake! Men jeg har faktisk hatt en god grunn: PC-en min ble ødelagt da jeg kom hjem fra København. Men. Da jeg kom hjem til Halden i går kveld fant jeg noe helt fantastisk stående å vente på meg. En helt ny MacBook Pro, bare til meg!!! Jeg er fortsatt i lykkerus!

Tusenmillioner takk mamma og pappa.

Siden sist har jeg hatt en helt super sommerferie! Jeg har fått danset masse på Oslo Dance Seminar, Bartholin International, Dance Explosion og Terpsi Sommerkurs. I tillegg har skolen startet igjen, og det er deilig å være tilbake. Har til og med fått meg leilighet! Dere skal veldig snart få bilder av både den og hele oppholdet mitt i København. Stay tuned!FORSIDEN

Kontakt


auhau95@gmail.com

Arkiv


November 2013
Oktober 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012

Kategorier


Blogg
Dans
Foto
Hverdag
Kosthold/ trening
Litt av hvert
Musikk
Om meg
Skole

Lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design


Ida Wisth og Catharina

hits