18

Om noen få dager blir jeg 18 år! Det føles ganske så rart. Men for å feire våre 18-årsdager, tok Selma og jeg med hele klassen til Frognerparken forrige lørdag! Vi grillet pølser, danset, blåste såpebobler, spiste sjokoladekake og hadde limbo-konkurranse under ballongene. En aller siste barnebursdag før vi trer inn i de voksnes rekker.
"Kunst" av hyssing og ballongrester                                             Vakre Selma


Det kom en liten regnskur midt i bursdagen, men med litt soldans fikk vi det fine været tilbake igjen!


Den vellykkede feiringen ble rundet av med litt klatring i fontenen! YOKO (You're Only a Kid Once).

JULESTEMNING

I dag har det snødd masse her i Oslo. Får skikkelig julestemning!

BARE 48 DAGER IGJEN TIL JULAFTEN <3 Under en måned til 1. desember! Wohoo

FØRSTE UGE I KØBENHAVN

Den første uken i København nøt jeg med familien! Shopping, god mat, tivoli, fint vær og masse is. Kanskje min eneste ordentlige "ferieuke", men den var helt perfekt.

HADE, NORGE

I dag reiser jeg til København, og blir borte en hel måned! Først én uke med shopping, tivoli og kos med familien, og så tre hele uker på Bartholin International Ballet Seminar. Gleder meg masse! Da blir det altså ingen blogging på en stund, men jeg kan love masse bilder når jeg kommer tilbake.

<3

SWEET SEVENTEEN x2

I går feiret Mariken og jeg bursdagen vår sammen med klassen! Ballonger, kake, grilling, musikk, sol og såpebobler. Superkoselig!

SELMA 17 ÅR

I går feiret vi Selmas 17-årsdag med overnatting! Hun tok oss med hjem til det nydelige huset sitt i Gan, hvor vi har spist taco, kake og is, sett 3 filmer og ledd masse.

Trøtte og fineeee :)

PC-EN MIN ER TILBAKE!

Hei folkens! Da har jeg endelig fått tilbake pc-en min og kan begynne å blogge igjen. Er det ikke fantastisk at den klikker rett etter jeg har skrevet at jeg skal blogge oftere? Prøvde faktisk å blogge fra mobilen mens den var borte, men det funket dårlig. Her er hvert fall noen bilder jeg tok med Selma da hun var med meg hjem til Halden i helgen! Superkos.

 

Ikke wannabe Ballerina Project eller noe, altså.

DEN ER DEILIG, DEN ER HERLIG

Og kurerer gruff! Elsker denne sangen, bare synd de glemte en H....

Har forresten fått meg Instagram! Følg meg på AuroraLouise :)

MUSKLER

Forsøk på å se muskuløse ut. Vi er egentlig det altså, vi gadd bare ikke å anstrenge oss for å vise det. Hehe.

Vi dansere har nok mer muskler i beina enn i armene.

GAVER OG KOS

Åh, jeg elsker julen. Julemusikk og Disney på TV, juletre og julepynt, julemat og julekaker. Og alle er så glade og snille mot hverandre. Det liker vi! Og snø da. Hehe.

Jeg fikk såå mye fint på julaften! TV, hårføner og stavmikser til hybelen, klokke, ballettalbum med sykt koselige bilder, klær, smykker og sminkekoster og masse annet. I'm in heaven!

Hva synes dere er best med julen? Fikk dere det dere ønsket dere?

INSPIRERT!

Nå er jeg inspireeert! Det er utrolig hvor inspirerende det er å se andre danse - både profesjonelle og de som fortsatt går på skole. Først var vi på utrolig Khio-forestilling på torsdag, så Oslo Danse Ensemble i dag. Begge forestillingene anbefales på det sterkeste!

I tillegg har vi vist selvkomponerte jazzsoloer for hverandre på skolen. Jeg er såå stolt over klassen min, alle er fantastisk flinke! Soloene fikk frem de beste sidene til alle, og viste sider man ikke trodde de andre hadde. Igjen - jeg er stolt over å gå i klasse med så fine og flinke mennesker.

Love <3

GJESTEINNLEGG

Heyhey! :D

Nå er kjære, søte, vakre, snille, nydelige Aurora på besøk på hybææærn min!
Vi chillern med kakeeee da, noe som egentlig har blitt en liten tradisjon for oss hver gang vi er sammen nå <3
Ellers bare danser og surrer vi rundt på rommet, noe som egentlig er ganske digg.

I helgen så haaar Aurora vært hjemme i Halden dah, og jeg har vært i lille Skien!
I Halden og Skien skjer det egentlig ikke så myee, men er jo veldig koselig å se til familien og gamle venner i helgene og da <3
Også har vi jo store planer om å være med hverandre til hjemstedeeeet og se hvordan vi harre der og sånn då. Det blir kooos :D og det skal vi fortelle dere om senere, gutta!

XOXO AC ;*;*;* ;);););) ;D

JEG FANT, JEG FANT...

... et skilt!

Så dette på vei til trikken i dag. Originalt!

GONNA MISS YOU

I dag kom jeg hjem fra en herlig tur til hytta til Margrethe på Koster, med fine Catharina, Vilde og Solveig. Været ble bra da vi kom, så vi badet fire ganger, og var ute nesten hele tiden! Kommer til å savne disse jentene noe sinnssykt.

ROCK CLIMBING

I dag har jeg vært på klatretur! Det var kjempegøy, for jeg har ikke klatret på flere år. Noe som merktes ganske godt. Men det gikk vel litt bedre etterhvert som jeg kom inn i det...

Fin hjelm! Har dere klatret i fjellet før?

ORGANISERT KAOS

Kaos er det er ordet som beskriver rommet mitt best akkurat nå. Jeg finner frem, pakker, rydder vekk og kaster, noe som får mitt ellers så ryddige rom til å se ut som et komplett rot! Men det er et system, og så lenge jeg skjønner det går det veldig bra. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan jeg skal få med meg alle klærne og tingene inn til Oslo på én tur, men vi finner vel ut av det!De neste dagene skal jeg bruke til å pakke ferdig, før jeg skal tilbringe noen dager på Koster med de herlige dansejentene jeg kommer til å savne noe helt sykt. Neste fredag flytter jeg inn etter en tur på Ikea, hvor jeg blant annet må finne seng til det nye rommet mitt. Etter jeg har fått på plass alle tingene mine, lover jeg at dere skal få maaaaasse bilder av mitt nye hjem i Oslo!

HVIL I FRED

Dagen i går var grusom og uvirkelig. Det er en dag vi aldri kommer til å glemme. Først fikk vi vite at det hadde blitt sprengt en bombe i regjeringskvartalet i Oslo, og bare en liten stund senere fikk vi vite at en mann utkledd som politi hadde gått berserk på Utøya og skutt etter mange ungdommer som var der i anledning AUF's sommerleir. Mange mennesker mistet livet.

Da vi våknet i morges fikk vi vite det utenkelig høye tallet på hvor mange som var drept. 91 mennesker hadde til sammen mistet livet i terrorangrepene, og politiet utelukker ikke at det kan stige ytterligere. Selv har jeg ikke mistet noen i disse angrepene, men jeg sender min dypeste medfølelse til alle som har det. Jeg kan ikke tenke meg hvordan det er å miste noen man er glad i på en så brutal måte.

Jeg har ikke ord.

<3

FANTASTISK

Jeg kom akkurat hjem fra Aladdin Kino og "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part II". Som dere sikkert skjønte fra overskriften var den helt fantastisk! Da jeg hørte om Harry Potter for første gang da jeg var liten bestemte jeg meg for ikke å se filmene før jeg hadde lest bøkene. Det er altså ganske lenge siden jeg leste sjuern, og jeg fant fort ut at jeg hadde glemt en del. Jeg kom heldigvis inn i det etter hvert, og etter en stund husket jeg det meste. Den var som jeg hadde forestilt meg, bare 137269416541298523 ganger bedre! Og det at den var i 3D var ikke akkurat negativt det heller, med alle de utrolige effektene som finnes i den siste filmen.

Harry Potter har vært en viktig del av barndommen min, så det er litt rart at jeg nå har sett den aller siste filmen! Men jeg har alle bøkene, og kommer garantert til å lese dem om igjen. Og som alle andre Harry Potterfans er jeg nå utrolig spent på det nye konseptet "Pottermore"! Det har ikke startet ennå, men hvis du er like nysgjerrig som meg kan du lese mer om det her, eller se denne filmen hvor J. K. Rowling herself forteller om det:

Har dere sett filmene? Hva syns dere om den siste?

TRIP TO DENMARK

<3

MY FAVOURITE SEASON

Sommer <3 I ettermiddag kom jeg hjem fra en herlig jentetur til Koster! Denne gang var det Julie, Jenny, Andrea og meg. Vi hadde det utrolig koselig! Vi har badet, solt oss, hoppet på trampoline (haha), danset, syklet på tandemsykler, spilt kort og lagd supermorsomme adjektivfortellinger. Herlig!

KOSTERTUR

Denne helgen var jeg så heldig å bli invitert med på hytta til min bestevenn, Julie, på Koster! Det har vært kjempekoselig, og vi har gjort masse som har tatt tankene helt vekk fra eksamen.

<3

LOKALAVISA...

Som dere vet feiret vi Dansens Dag i kultursalen på lørdag, og da troppet selvfølgelig også en "journalist" opp fra vår lokalais, Halden Arbeiderblad. Vel, ut ifra mitt synspunkt (og jeg er ikke alene) er ikke dette en avis som helt holder mål. Det er i hovedsak tre grunner til det:

1. De sjekker tydeligvis ikke fakta godt nok, noe som fører til feil informasjon og feil navn.

2. Det kan ikke være noen som leser korrektur, det kryr av skrivefeil.

3. Dårlige, uskarpe bilder. Er det fotografer som både tar bilder og intervjuer, eller en journalist som tar halvdårlige bilder. Jeg vet ikke hva som er verst?


De skal ha pluss for at de stiller opp...

Men når det står "KNIO" istedet for "KHiO", "Antere" i stedet for "Antero", "melankolsk vårglød" i stedet for "Melankolsvårglad", "Ferrez" i stedet for "Ferraz" og "times dans" i stedet for "Timenes dans" i ETT avsnitt av teksten, så holder det bare ikke. I tillegg har de referert til feil danseskole under det ene bildet. Neida, jeg skal ikke påstå at det er Norges aller verste lokalavis, men det er nok absolutt den med flest skrivefeil!

Hva synes dere? Er dette bra nok?

MIN NYDELIGE KATT

Etter å ha hatt mattetentamen i dag er jeg endelig ferdig med alle tentamenene. Deilig. I dag tenkte jeg å vise dere et par bilder av katten min! Hun heter Mira og er faktisk åtte år i dag, så tenkte det passet bra.

Har dere kjæledyr?

GODE MINNER

I dag har vi hatt forberedelsesdag i matte. Like spennende som det høres ut. Derfor har jeg ikke tenkt å plage dere med det. I stedet skal jeg dele noen bilder fra en tur i fjor sommer med dere. En veldig kul dansejente som heter Margrethe inviterte nemlig alle dansejentene med på den kjempefine hytta hennes på Koster! Det var utrolig koselig, og vi skal tilbake i år. Gleder meg masse.Noen andre som gleder seg til sommerferien?

HERLIG KVELD MED DANSEJENTENE

I går kveld feiret Anniken 16-årsdagen sin med oss dansejentene! Det var en kjempekoselig kveld med pizza, godteri, cupcakes, musikk og masse prating.

Bursdagsbarnet!

Hva gjorde dere i går?FORSIDEN

Kontakt


auhau95@gmail.com

Arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

Kategorier


Blogg
Dans
Foto
Hverdag
Litt av hvert
Musikk
Om meg
Skole

Lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design


Ida Wisth og Catharina

hits